Republika e Kosovës

Kuvendi i Republikës së Kosovës


A dëshironi të dini më shumë rreth agjendës së Kuvendit të Republikës së Kosovës?

Shikoni kalendarin më poshtë për të marrë më shumë informacione në lidhje me seancat plenare, ngjarjet, konferencat dhe ndodhitë e tjera të zbatuara nga Kuvendi i Republikës së Kosovës.

Nëse dëshironi të jeni pjesë e ndonjë prej ngjarjeve që Kuvendi i Republikës së Kosovës po organizon, ju lutemi zgjidhni ngjarjen specifike për të cilën jeni të interesuar dhe shtypni butonin ‘apliko’.


;